DKK
DanskDansk
0

Om Os

Lær vores virksomhed bedre at kende

EasyParts

Hvorfor Os?

Velkommen til vores online butik. Vi er en virksomhed, der specialiserer sig i salg af alle slags pladereparationsdele til personbiler, varevogne og terrængående køretøjer. Vi udvider dog konstant vores tilbud, og nu kan du finde sådanne dele som radiatorafdækninger, baglygter og sideskørter til varevogne.

Vi har været til stede på det europæiske marked siden 2014.

Vores erfarne team af medarbejdere sørger altid for, at hver af vores kunder er tilfredse efter et køb og ønsker at vende tilbage til os. Vi har skabt vores butik, så shopping er behageligt og let at udføre, simpelthen enkelt! Vi behandler hver ordre individuelt og forsøger at opfylde den hurtigt. Hvis du har spørgsmål, så kontakt os venligst, og vi ønsker dig en vellykket shopping!

Høj Kvalitet

Vi sørger for, at hvert produkt i vores online butik er af højeste kvalitet. Vi tilbyder reparations- og karosseridele fra beviste leverandører, der har været involveret i produktion af autodele i årevis.

Vi udvider konstant vores tilbud, så hver kunde kan finde en karosseri, der passer til hans bil.

Professionel Service

Easy Parts er kendetegnet ved erfarne specialister. Vi har specialiseret os inden for reparationer og karrosseri for altid at kunne tilbyde vores kunder den bedste rådgivning.

Målet for hver medarbejder er at gøre forbrugerne tilfredse, så de vender tilbage til vores online butik i fremtiden.

Hurtige Leverancer

Vi ved, hvor vigtig tid er. Vi ønsker at hjælpe vores kunder med at vende tilbage til det normale så hurtigt som muligt, så de kan nyde deres biler.

Vi ønsker, at hver ordre udføres så hurtigt som muligt, hvilket er grunden til, at vi sender pakker inden for en arbejdsdag efter bestillingen er lagt.